Den socialistiske skræmmekampagne er begyndt

I tiden frem til Europa-parlamentsvalget den 7. juni vil socialisterne føre en skræmmekampagne, hvor de vil påstå, at de borgerlige ikke vil beskytte miljøet.

De er faktisk allerede begyndt i læserbreve og debatindlæg. Men faktisk er det god borgerlig-liberal politik at passe på miljøet.

Derfor er Venstre også blandt de partier, der er tilhængere af EU's målsætning om de tre gange 20 i 2020: Vi skal sænke udledningen af drivhusgasser med 20 pct., øge andelen af vedvarende energi til 20 pct. og øge energieffektiviteten med 20 pct. i 2020. Det er vejen til et bæredygtigt Europa, og et bæredygtigt Europa er et liberalt Europa.

Vi skal passe på alle de ressourcer, vi har. Ikke kun de økonomiske, men også energiressourcerne og miljøet.

Det er en svær balance, men vi ved alle, at det værste vi kan gøre er at gå i panik og indføre love og regler, der måske nok gavner miljøet, men skader den personlige og økonomiske frihed.

Desværre anerkender socialisterne i Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti og ude på den ekstreme venstrefløj stadig ikke de langsigtede, positive konsekvenser af personlig og økonomisk frihed.

Det gør vi liberale. Vi ved, at frihed er en del af løsningen på klimaudfordringerne.

Heri ligger uenigheden mellem socialister og liberale i dag, og det bør alle huske, når de stemmer den 7. juni.

Af Kasper Elbjørn Senest opdaterede: 24 April 2009, 06:37

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer
Kommentér

Comment form is Gravatar and coComment enabled.