Exit-polls

Jeg indrømmer det ikke ser lyst ud her til aften efter offentliggørelsen af TV-stationernes exit-polls, men den traditionelle Venstre liberalisme og begejstring for EU lever videre uanset om jeg bliver valgt.

Min valgkamp begyndte helt tilbage til den 22. april sidste år, hvor Lars Kristensen, som er formand for Europaudvalget i Nordsjælland, spurgte, om jeg ville stille op for Venstre ved parlamentsvalget. Jeg vidste fra tidligere, at jeg med dette udvalg ville få den bedste støtte og opbakning i valgkampen, og valgte efter lidt betænkningstid og en samtale med mine arbejdsgivere i Saxo Bank at sige ja. Saxo Banks to direktører skrev til mig, at de helst så, jeg ikke stillede op, men omvendt skulle man altid følge sine drømme, og det gjorde jeg så!

Siden jeg blev interesseret i politik i slutningen af 80erne, har jeg altid betragtet det europæiske samarbejde som en garanti for, at vi havde fred og frihed i Europa. Venstres daværende formand havde en helt speciel evne til at forklare alle os unge, hvorfor det liberale og det europæiske gik hånd i hånd, og derfor meldte jeg mig ind i Venstre. Når jeg ønskede at blive valgt, er det fordi, jeg er sikker på, at EU igen kan udvikle sig i liberal retning, hvis vi kæmper for det, og bliver jeg ikke valgt, kan jeg i det mindste se mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde mit bedste for, at socialisterne ikke helt overtog EU.

Tak til alle der støttede mig. Husk: Kampen er kun lige begyndt!

Af Kasper Elbjørn Senest opdaterede: 9 June 2009, 07:49

Kommentarer

Gravatar Image #1 Lukas Slothuus 4516 days ago.

Kasper, tag blot et kig på Morten Messerschmidts eller Ellen Trane Nørbys valgresultater til Europaparlamentsvalget i 2004. De var meget langt fra at komme ind. Hvor er de nu? Helt fremme hvor det gælder. Klø på!

Gravatar Image #2 Pernille Nielsen 4516 days ago.

Har lige hørt fra en opinionsmåling at du er favorit til 3. mandat!

Kommentér

Comment form is Gravatar and coComment enabled.