Som Fanden læser Biblen

Claus Sømod, som stillede op til Europa-Parlamentet for Venstre ved sidste parlamentsvalg, har fået andet end morgenkaffen galt i halsen, da han læste Berlingske Søndag. I hvert fald har han læst min kommentar, som Fanden læser Bibelen.

Sømod citerer mig for at skrive, at jeg mener, EU er ved at synke, og det er korrekt, at jeg frygter, hvad der sker, hvis alle liberale gør som Sømod, og helt ukritisk bare sejler videre uden at give socialisterne i EU kamp til stregen.

Venstre har en særlig forpligtelse til at sige sandheden om EU, fordi alle ved, at vi brænder for det europæiske samarbejde.

Sandheden er, at EU hverken et liberalt eller et socialistisk projekt.

EU er, hvad man gør det til.

Når Venstres tidligere formænd, Henning Christophersen og Uffe Ellemann-Jensen, eller EU-parlamentarikere som Bertel Haarder og Eva Kjer Hansen, i sin tid var så begejstrede for det europæiske samarbejde, var det jo netop fordi alt det liberale kom fra EU. EU skabte fred, frihed og frihandel.

Sådan kan det blive igen, og jeg stiller netop op til Parlamentet 7. juni, fordi det liberale og det europæiske igen skal gå hånd i hånd.

Af Kasper Elbjørn Senest opdaterede: 21 May 2009, 07:28

Kommentarer

Gravatar Image #1 buy_vigrxplus 4479 days ago.

Great post! I’ll subscribe right now wth my feedreader software!

Gravatar Image #2 Extenze 4459 days ago.

You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.

Gravatar Image #3 buyvigrx 4398 days ago.

Hi, I can’t understand how to add your site in my rss reader. Can you Help me, please :)

Kommentér

Comment form is Gravatar and coComment enabled.